BAGELS & BEANS ALMERE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Almere. Meer weten? Ontdek meer

1 sep 2022 om 14:08 Weinig voor veel geld. Kwaliteit is goed.
20 aug 2022 om 13:37 Eten was compleet door elkaar geschud voor de zoveelste keer. Volgende keer haal ik wel af
22 jun 2022 om 16:45 Ja dit was echt zeer matig. Want duurde gewoon veel ste lang! Ik heb al gemailed dus dit is een herhaling
9 jun 2022 om 14:57 Overheerlijke verse bagels, knapperig van buiten en zacht van binnen. Belegd met wilde zalm en beenham, lekkere dressing ook. De sla had er wat verser uit mogen zien. Maar verder prima.
1 jun 2022 om 16:36 Om 12.15 besteld voor 1330 bezorgen.wrd dus 1400 uur
31 mei 2022 om 13:19 Het beleg was van de broodjes, waarschijnlijk doordat het tasje niet rechtop vervoerd was. Hierdoor was de onderkant van de bagel sompig geworden, wat natuurlijk niet de bedoeling is.
22 apr 2022 om 17:44 Als tip zou ik willen zeggen, zorg dat je bij een bestelling met glutenvrije bagel, het op het doosje noteert. We hadden nu 2 dezelfde bagels, alleen was 1 glutenvrij en de ander niet. Verder prima gegeten en bezorging kwam ol de afgesproken tijd.
13 apr 2022 om 13:46 Duur en slechte kwaliteit. Bezorging duurde echt een stuk langer dan aangeven. Geen belletje niks. Bagels waren keihard en koud en daarnaast minder dan matig belegt.dit is niet de 1e, 2e of derde keer. Ik zal hier nooit meer van me leven bestellen.
2 jan 2022 om 15:50 Snelle bezorging, lekker gegeten!
29 dec 2021 om 15:31 Heeerlijk tnks!!!
28 dec 2021 om 14:13 Snelle bezorging, lekkere broodjes.
23 dec 2021 om 19:14 Ik had een salade & een ijskoffie besteld. Helaas zat de ijskoffie er niet bij. Dit zei ik meteen tegen de bezorger, die trok z'n schouders op en zei: pech, je moet bagels & beans bellen. Geprobeerd maar geen reactie meer gekregen of de koffie