BAGELS & BEANS ALMERE

BAGELS & BEANS ALMERE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 114 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Almere. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2022 om 17:44 Als tip zou ik willen zeggen, zorg dat je bij een bestelling met glutenvrije bagel, het op het doosje noteert. We hadden nu 2 dezelfde bagels, alleen was 1 glutenvrij en de ander niet. Verder prima gegeten en bezorging kwam ol de afgesproken tijd.
13 apr 2022 om 13:46 Duur en slechte kwaliteit. Bezorging duurde echt een stuk langer dan aangeven. Geen belletje niks. Bagels waren keihard en koud en daarnaast minder dan matig belegt.dit is niet de 1e, 2e of derde keer. Ik zal hier nooit meer van me leven bestellen.
2 jan 2022 om 15:50 Snelle bezorging, lekker gegeten!
29 dec 2021 om 15:31 Heeerlijk tnks!!!
28 dec 2021 om 14:13 Snelle bezorging, lekkere broodjes.
23 dec 2021 om 19:14 Ik had een salade & een ijskoffie besteld. Helaas zat de ijskoffie er niet bij. Dit zei ik meteen tegen de bezorger, die trok z'n schouders op en zei: pech, je moet bagels & beans bellen. Geprobeerd maar geen reactie meer gekregen of de koffie
22 dec 2021 om 17:14 Om 12.15 besteld voor 14.00 bezorgen Werd dus 15.00 bezorgd.gebeld maar lag volgens b en b aan thuisbezorgd
14 dec 2021 om 19:18 De bagels waren heel hard. Niet zoals we gewend zijn van jullie..
13 dec 2021 om 17:18 Super snelle bezorging. Was een lekkere bagel, maar beetje prijzig voor €11 en daarna nog trek hebben. :( Thuisbezorgd menu prijzen zijn ook nog eens stuk hoger dan afhaal menu prijzen.
29 nov 2021 om 15:39 Super snelle bezorging het eten is super vers en de jus de orange is ook zeker in de smaak gevallen! Je proeft dat het vers gemaakt is!
27 nov 2021 om 15:26 Lekkere bagels, speciaal vroeg besteld (11.00) bezorgtijd op 13.00 gezet.. 13.45 bezorgd... geen seintje dat ze "wat" later zouden zijn..
26 nov 2021 om 9:02 Heerlijk eten en lekker vers, gewoon top!!