BAGELS & BEANS ALMERE SCHUTTERSVELD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 144 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Almere Schuttersveld. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 18:06 M'n bestelling kwam eerder dan verwacht vergeleken met wat er vooraf over werd 'gezegd'. De champignonburger had nog wel wat warmer mogen zijn bij levering, maar was desondanks lekker.
8 mrt 2024 om 19:33 Ik heb afgehaald en het was een top ervaring met lekker eten en alles compleet
10 feb 2024 om 14:00 Levering was mooi op tijd. Bagels waren ook nog warm en niet te zompig gelukkig. Overall goede aankoop dus :)
27 jan 2024 om 14:48 Wij zijn B&B fans; smaak / versheid is altijd consistent. Deze keer bagels laten bezorgen en ook nu waren ze weer heerlijk. Zelfs nog genoeg warm. De prijs is wel iets te hoog, maar dat hebben we er dan wel weer voor over ; )
14 okt 2023 om 22:48 Ordered a Tex Mex, avocado was literally black and everywhere. Nobody picking up the phone so no lunch for me I guess
26 sep 2023 om 19:30 Bagel (sesam) Tuna Melt was helaas weer taai en de randen hard as ever ! Wel goed belegd en in opmerking gevraagd om wat extra citroen en kappertjes (was ook netjes gedaan) Ice coffee met caramel....... goed gevuld maar de caramel was ver te zoeken
31 aug 2023 om 22:41 Tuna Melt bestelt zoals altijd bagel was een beetje taai, sommige stukjes wat hard, verder goed belegd met tonijn,uitjes kappertjes etc ! Maar hij was super lekker geleverd binnen 30 min (zoals aangegeven stond) bezorger was super aardige jongen
14 aug 2023 om 19:07 Keurig op tijd geleverd De bagel carpacio viel erg tegen, het was erg flauw en weinig voor zoveel geld. De bagel Bali was lekker en goed belegd, misschien een idee om als keuze optie een sambal (bijv. Brandal), want ook deze was verder ook flauw.
6 aug 2023 om 21:28 Prompt delivery, cold food was cold, hot food was hot. One drink did not arrive, but overall we were pleased.
20 jul 2023 om 19:38 Bagels Tuna Melt besteld ik moet zeggen ..... ze waren niet zo lekker als anders (we bestellen/eten ze vaak bij Bagels & Beans) weinig uitjes en kappertjes (normaal veel meer) en de bagels waren een beetje taai.
26 jun 2023 om 18:15 Arrived two hours later. One of the item didn’t arrive
8 jun 2023 om 12:52 First time bagles and beans and it was nice but not for me. Maby it's better when I eat there